Vil du samarbejde? 

Har du et produkt til haven du gerne vil have at jeg afprøver og skriver om her på bloggen? Har du en havebog du vil have anmeldt, eller andre relevante produkter der omhandler have, madlavning og selvforsyning – så er jeg altid åben for at indgå i nye samarbejder. Jeg indgår i samarbejder med firmaer såvel som andre bloggere. Så har du en god idé til et samarbejde, eller et spændende produkt du gerne vil have testet, så kontakt mig endelig på: lottedenckert@gmail.com

Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til samarbejder og produkter som jeg ikke finder relevante for mig selv og min målgruppe.

Jeg er fast skribent og socialmedia manager for Land, hvor jeg også blogger og opdatere socialemedier. Hvis du har et firma og er interesseret i at ansætte mig som skribent eller til styre socialemedier. Så kontakt mig gerne.