Velkommen til min blog !

Hej alle sammen !

Og velkommen til min nye blog, i mit første lille opslag her vil jeg bare lige fortælle jer om hvad det er for en blog.

Det er en blog jeg har haft i tankerne i et stykke tid, jeg har spammet facebook en del med billeder af alt mit syltetøj og kogekone-stuff, og nu tænkte jeg det måske var på tide at flytte den slags over det et lidt andet forum. Så nu har jeg startet denne her blog, her kommer jeg til at vise en masse af de ting frem jeg går rundt og sysler med herhjemme.

Jeg har lavet nogle kategorier som er dem jeg primært vil skrive under,  de er som følger :

 • Mad med mel – Kommer til at handle om brød.
 • Mad med natur – Kommer til at handle om naturen som spisekammer og også om bålmad og anden tilberedning i naturen.
 • Mad på glas – Kommer til at handle om konservering, tørring, syltning og henkogning.
 • Genbrug – Kommer til at handle om at genbruge, der kommer nok til at ligge en masse håndarbejde og ting i den dur.
 • Salg – Kommer til at være nogle hjemmelavede ting jeg sælger på et tidspunkt

Så det er i store træk hvad min blog kommer til at handle om. Jeg vil ligge opskrifter og guides op på nogle af de ting jeg laver, andre vil jeg bare vise. I kan læse mere om de forskellige kategorier inde under de forskellige faneblade i menuen.

 

Jeg håber i vil følge lidt med !

Follow:
Share:

7 Comments

 1. Elena
  13. april 2012 / 20:58

  Jeg er allerede fan!

 2. 15. april 2012 / 21:19

  Hvor er din blog blevet flot! Elsker dit banner og tankerne du har gjort dig! Glæder mig til at følge med, Lotte!

 3. Rikke
  20. april 2012 / 18:31

  Spændende!! .. 🙂

 4. lunaba
  24. april 2012 / 21:23

  Hej 🙂
  En ting jeg ville blive glad for: Når du skriver hvor meget sødemiddel du bruger, kunne du så ikke også skrive hvor meget sukker det svarer til? Som du selv skrev, ikke alle bruger det jo 😉

  Ud over det kigger jeg pt. glædeligt med – og glæder mig til at prøve dine ‘vingummier’, når jeg finder ingredienser og kommer i gang! 🙂

  • 24. april 2012 / 22:16

   Hejsa 😀
   Jeg skal prøve fremover, dog er jeg som regel ikke rigtig sikker, jeg arbejder aldrig efter opskrifter selv så det med at skulle give mål er lidt nyt for mig, men jeg skal gøre mit bedste for at prøve at skrive nogle mål for sukker også 🙂 !
   Tusind tak fordi du følger med 😀 !

   • lunaba
    25. april 2012 / 16:45

    Dit bedste er helt fint! Mange tak 😉
    Og tak fordi jeg må følge med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *