Linoleumstryk “Under dine vinger” – Morsdagtilbud

DKK 129,00

Morsdagtilbud – Håndlavede Linoleumstryk

Prisen er inklusiv porto med Quickbrev, bestil senest onsdag aften (d. 6 maj)  hvis du vil være helt sikker (så sikker som man kan være med PostNord) på at modtage dit tryk inden morsdag! Jeg sender gerne trykket direkte til din mor med en håndskrevet besked efter dit ønske. Send da bare en besked på instagram eller en mail med din besked på lottedenckert@gmail.com

Linoleumstrykket “Under dine vinger” er tiltænkt som et morsdagstryk til alle de skønne hønemødre derude. Enhver der har set en skrukhønes dræbende blik, når hånden nærmer sig dens æg, kender til en hønemors beskyttertrang. En hønemor beskytter frygtløst sine kyllinger mod verdens evige farer, med et vågen blik holder hun øje med alle de smås bedrifter, og når farerne lurer, kalder hun sine kyllinger ind under sine beskyttende vinger.

Linoleumstryk størrelse A5 printet på A4 karton, læs mere længere nede på siden.

På lager

Kategori: Tags: , ,
Share:

Beskrivelse

Morsdagsgave – Håndlavede linoleumstryk

Linoleumstrykket “Under dine vinger” er tiltænkt som et morsdagstryk, til alle de skønne hønemødre derude. Enhver der har set en skrukhønes dræbende blik, når hånden nærmer sig dens æg, kender til en hønemors beskyttertræng. En hønemor beskytter frygtløst sine kyllinger mod verdens evige farer, med et vågen blik holder hun øje med alle de smås bedrifter. Hvis farerne lurer, kalder hun hellere sine kyllinger til sig for tidligt end for sent, her varmer hun dem trygt under sine beskyttende vinger.

Levering

Prisen er inklusiv porto med Quickbrev, bestil senest onsdag aften (d. 6 maj) hvis du vil være helt sikker (så sikker som man kan være med PostNord) på at modtage dit tryk inden morsdag!

Linoleumstryk

Linoleumstrykket er håndtegnet, håndskåret og håndtrykt med tryksværte på karton. Trykket er i a5 størrelse trykt på A4 karton. Trykket kan sættes i en ramme som det er eller kan indrammes med passepartout med en hulstørrelse på 15×21 cm.

 

Har du høns? Så kunne du måske også være interesseret i min nyeste e-kogebog med æggeopskrifter?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Linoleumstryk “Under dine vinger” – Morsdagtilbud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *