E-bog : Æggekogebog: Æg på bordet

DKK 79,00

Æg på bordet – 20 nødopskrifter til hønseholdere med æggeoverskud, er mit bud på den æggekogebog fyldt med inspiration til æggeelskere. Alle der har høns i haven, har oplevet at æggene hober sig op i redekasser og æggebakker. I  kogenbogen her, kommer jeg med 20 bud på, hvad du kan bruge æggene til. Jeg tager dig med på en rejse igennem mine yndlingsæggeopskrifter. Rejsen byder på fynsk barndomsnostalgi, georgianske brød, italiensk tærten, lettisk æggehvidekage og meget mere.

Kategori: Tags: , , ,
Share:

Beskrivelse

E-bogen “Æg på bordet – 20 nødopskrifter til hønseholdere med æggeoverskud“, er mit bud på den æggekogebog fyldt med inspiration til æggeelskere. Alle der har høns i haven, har oplevet at æggene hober sig op i redekasser og æggebakker. I  kogenbogen her, kommer jeg med 20 bud på, hvad du kan bruge æggene til. Jeg tager dig med på en rejse igennem mine yndlingsæggeopskrifter. Rejsen byder på fynsk barndomsnostalgi, georgianske brød, italiensk tærten, lettisk æggehvidekage og meget mere.

Nogle opskrifter hjælper dig af med mange æg på én gang, andre opskrifter er grundopskrifter til ting, du kan lave på ugentlig basis, eller lave større portioner af, af gangen.

Æggekogebogen Æg på bordet indeholder opskrifter til det søde og det salte køkken til hverdag og til fest.

OBS omkring allergi: 17 ud af 20 opskrifter er vegetariske. Ingen af opskrifterne er selvsagt veganske, ligeledes er de fleste af opskrifterne hverken gluten, sukker eller laktosefri.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-bog : Æggekogebog: Æg på bordet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *