Pølsehorn med rosmarin

Jeg har modtaget MANGE (læs : 5 ) klager indenfor det sidste korte stykke tid, omkring at jeg ikke poster ting på min blog for tiden. Jeg ved godt det er for dårligt.

Så hvorfor poster jeg ikke noget ? Det er fordi jeg laver julegaver det meste af tiden, og fordi jeg går i skole og arbejder osv osv. Men jeg laver stadig massere af ting og jeg tager billederne så engang i mellem når jeg får tid så uploader jeg nogle forskellige ting.

Alt det om julegaverne kan jeg af gode grunde ikke uploade nu da min familie jo også nogen gange er forbi min blog. Men jeg er fortaler for at lave julegaver selv !

Jeg er træt af bestillingslister der er så specifikke at man kan gå ned i centeret og brugte 20 minutter på at købe alle sine gaver uden man skal tænke over hvad man gerne selv vil give eller hvad personen mangler eller sådan noget. Jeg synes ikke ønskelister skal være bestillingslister. Generelt går jeg ikke op i jul overhovedet, jeg har intet julepynt, jeg har intet juletræ, jeg kan ikke fordrage juledekorationer og nisser, men jeg kan godt lide at give gaver. Jeg tror folk bliver gladerer for at få noget nogen har lagt tid og energi i. Og at få ting som en anden selv har opdaget de mangler frem for noget de bare har set på en liste.

Nå men her kommer en opskrift på pølsehorn, dem lavede jeg for et par uger siden og de var skide gode.

Jeg lavede dem med oksekødspølser fra Løgismose

Dej :

25 g gær

3 dl mælk

100 g fedtstof (smør/becel/olie)

1 tsk salt

1 tsk sukker

3 tsk tørret rosmarin

1 æg

600 g mel

Bland ingredienserne sammen og ælt det en god dej

Billede

Du kan rulle delen ud nu og vikle den om pølserne, eller du kan lade den for hæve 30 minutter.

Når dejen er rullet ud foldes den om pølserne som man ønsker, det kan gøres mere kunstfærdigt end jeg gør

Billede

Når alle pølsehornene er lavet skal de hæve i 30-40 minutter, derefter skal de pensles med æg og drysses med rosmarin

Billede

Bages ved 200 grader til de er færdige

Billede

De er virkelig lækre og rosmarin giver en helt speciel smag. Du kan også bruge dejen til at lave rosmarinboller som også er virkelig gode til suppe og andet vintermad, eller til madboller til madpakkerne.

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *