Navneskift på bloggen.

Som mange nok allerede har opdaget, især dem der følger med på instagram, så bor jeg ikke i byen mere. Der er mange der har kommenteret på eller spurgt til, om navnet på bloggen ikke skulle skiftes så. Da jeg startede denne blog for… ja for lang tid siden er det egentlig?.. 6 år siden tror jeg – vidste jeg jo ikke at jeg skulle købe verdens smukkeste Bækhus i en alder af 25. Da jeg startede denne blog, tror jeg faktisk ikke at jeg kunne have forestille mig, at jeg skulle flytte tilbage til fyn, og slet ikke så tæt på hvor jeg oprindeligt kommer fra.

Men nu bor jeg her, og det føles helt fantastisk og helt rigtigt, så derfor var det også tid med et navneskift. Derfor var det selvfølgelig tid til et navneskift, nu hedder bloggen Selvforsyning i Landsbyen!

Læs mere om den første måned på landet her

Jeg håber i alle sammen stadig vil følge med, også jer der er bor i byen, jeg lover stadig at skrive om at dyrke på lidt plads, selvom jeg nu har ret meget plads!

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *