Kolonihave

Jeg har været væk fra bloggen i ret lang tid, jeg har nemlig haft rigtig travlt med alt muligt.Men der er sket store ting i forhold til hele mit selvforsyningsprojekt, jeg har nemlig købt en kolonihave!

Dem som fulgte med sidste sommer så jo at jeg havde alle mine vindueskarme fyldt med planter og jeg havde nogle nede i gården osv. Det var dog lidt besværligt og det var svært at få så meget udbytte ud af det som jeg gerne ville have. Så hvad kan man gøre når man ikke lige har råd til at købe en stor gård på landet ? Jamen så køber man en kolonihave !

Så den er jeg gået i gang med at sætte i stand og ordne haven.

Lige i dag vil jeg bare opdaterer med lidt billeder og så ville jeg senere komme med blog indlæg omkring alle de forskellige ting der forgår derude.

 

Jeg har to store arealer til køkkenhave de er begge 5×7,5 m. Jeg har lavet en plan over hvad jeg har tænkt mig at have der. Planen er lavet på en side som hedder GrowVeg.com og man kan få en 30 dages free trial derinde. Det er et vildt fedt program, som også laver lister over hvornår tingene skal såes og høstes osv.

Image

Her er lidt før og efter billeder af noget af det jeg har nået at lave indtil videre

Den ene side af køkkenhaven før:

Image

Efter

Image

Image

Den anden side af køkkenhaven før:

Image

Efter:

Image

I den ene ende af køkkenhaven var der et bed med bærbuske, dette bed var fuldstændig groet til med ukrudt, hele det bed har jeg ryddet for ukrudt og jeg har dækket bunden til med træflis for at undgå for meget ukrudt i fremtiden, så fandt jeg disse vildt søde små pileflethegn til bedafgrænsning i Jem og Fix

Image

Her er  det fine hus

Image

Det lille WC-slot

Image

 

Indvendigt har jeg også nået en del

Før:

Image

Image

Efter :

Jeg er ved at bygge en sofa, den har jeg lavet af nogle gamle boksmadrasser jeg har købt billigt i genbrug, jeg mangler at bygge arm og ryglæn, men jeg skal lige vente på at vejret er så godt at jeg kan male udenfor. Stoffet som jeg har beklædt med var på tilbud i Panduro så det var ikke så dyrt.

Skammelbetrækkene har jeg hæklet af Zpagettigarn

Image

Bordet her er fra Ikea, og stolene har jeg købt i genbrug til 50 kr stykket og så malet dem.

Image

Jeg glæder mig rigtig meget til at få gang i køkkenhaven og i væksthuset. Jeg har lagt kartofler og næste weekend regner jeg med at så resten.

 

 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *