Køkkenhave projektet.

Jeg har jo lavet et par oplæg om mit køkkenhave projekt tidligere, og jeg havde jo en plan om at jeg ville have det hele i altankasser så jeg bare kunne åbne vinduerne og høste, men jeg har dog måtte sande at agurker og tomater er en smule problematisk at have i altankasser og vindueskarme når nu de bliver store. Jeg har derfor udviget mit projekt til at omfatte et lille stykke af vores fælles gårdhave? eller hvad det nu hedder.

Jeg har købt et lille mini drivhus der kan samles selv i noget der minder og teltstænger og plastik, det fungere udemærket og det var billigt og det kan hurtigt fjernes.

Image

Alting står så lidt i spande og urtepotter så det er nemt at flytte rundt på osv.

Image

I mit drivhus har jeg lige nu agurker, tomater, chili og noget basilikum som jeg har købt som plante.

Ude foran har jeg kartofler, ærter, bønner, squas og gulerødder, det er dog ikke det hele der er kommet op endnu .

Apropos basilikum så har jeg jo også avlet mit eget oppe i vindueskarmen og det er blevet helt skørt.

Image

Det har fået de vildeste blade, jeg forstår ikke engang planterne er overlevet, de har ikke haft de bedste forhold hele tiden, nogen gange har jeg troet at de var døde men så er de livet op alligevel. I hvert fald er det nogle mutanter jeg har fået fremavlet . De er smager dejligt så det er nu bare fedt nok.

I mine altankasser er der dog også gang i den, tro ikke at jeg har forvist det hele til gården. Jeg har stadig masser af krydderurter, jordbærplanter og spinat der lige nu gror på livet løs i mine altankasser. Jeg glæder mig rigtig meget til at der kommer noget jeg kan høste.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Jesper
    22. maj 2014 / 22:00

    Hej. Hvor har du købt det plastik drivhus som er på billedet? Vh. Jesper

    • 22. maj 2014 / 23:33

      Det købte jeg i jem og fix, det er dog et par år siden. Men jem og fix, silvan og Bilka har dem engang i mellem her i løbet af sommeren :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *