Indbagt burger

Som jeg skrev i sidste post, så går jeg og leger lidt med Soda Bread princippet for tiden.

Jeg fik en idé til at lave en indbagt burger og det måtte jeg så prøve i dag.

Ingredienser dej (2 store burgere):

250 g hvedemel

1 reven gulerod

1 stort stykke reven squash

1 tsk salt

1,5 tsk bagepulver

200 ml kernemælk

Sesam til drys

Ingredienser fyld:

Oksekød

Mozerella ost

Krydderier

Salt

2 fed hvidløg
Fremgangsmåde:

Bland de tørre dej ingredienser, tilsæt kernemælk og revne grøntsager og bland til en blød dej.

Jeg bagte burgerne i nogle fine små springforme som jeg har købt i søstrene grene.

Smør formene med olie og læg dej i bunden.

Form to bøffer af oksekød og læg dem på dejen, drys med salt og presset hvidløg.

Tilsæt en stive mozerella ost og drys med det krydderi du ønsker.

Lav et dej låg og læg det ovenpå. Pensel med æg og drys med sesam

Sæt i ovnen på 200 grader i omkring 40 minutter til de er færdige.

Det er vigtigt de er bagt godt igennem så bøffen ikke er rå og så dejen er færdig bagt. Hvis det går galt så prøv igen for resultatet er rigtigt godt.

Hvis man alligevel skærer den over kan man tilsætte lidt frisk grønt som altid er godt.

De er super lækre og virkelig flotte !

Follow:
Share:

1 Comment

  1. oktober 12, 2012 / 2:36 am

    FUCK det ser lækkert ud, er du da helt tosset! O.o

    Det må jeg hellere prøve at lave til min mand og jeg 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *