Har det været sommer.?

Ja, jeg ved godt jeg sagde at i år ville være året hvor jeg ville opdatere en masse gode og gavnlige indlæg, men jeg har simpelthen haft mere travlt end nogensinde. 
Men der er sket masser i haven. Og allermest i huset. Det er på mange måder en dårlig havesæson. Det har været skide koldt hele foråret. Alting har stået i stampe i hvad der føles som 100 år. Alting er forsinket. Da vi ikke havde en kold vinter, så er der en milliard insekter og lige så mange snegle. Jeg har haft rotter under mit hus og hvepse under mit tag, og en milliard bænkebidere alle steder! Det er hårde odds for os som dyrker økologisk. Men det hele begynder lige så langsomt gå fremad, rotterne er flyttet ind til naboen, hvepsene blev gasset (for den nette sum af 875kr(!!!!!) tak for det), og jeg kan begynde at høste en masse. 
Det har dog givet mig god mulighed for at give mig tid til at sætte mit lille hus i stand. Jeg har revet gulve op og lagt nye gulve i stuen og i soveværelset. Jeg har bygget en smart opbevaringsseng (den får sit eget blogindlæg engang) og jeg har fundet fantastiske genbrugsfund som jeg har fyldt hele huset med! Det er blevet så fantastisk fint! 

Nå, billeder kan i få!    
  
    
  
    
    
    
 
Det nye gulv!

   
Den hjemmebyggede seng med opbevaring ! 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *