Fastfood med basilikum

Jeg skulle bruge noget af mit fantastiske basilikum og jeg besluttede mig for at lave en hurtig hvad jeg har af rester-ret.

Det blev til en fantastisk Pastaret med kylling og basilikum. Det er super hurtigt så der er ingen undskyldninger for ikke at lave mad selv selvom man har travlt ! (Det er løgn, der er altid mange undskyldninger, men anyways, lav den her ret!)

Du skal bruge :

Basilikum og masser af det

En pakke kyllingebryst

Pasta eller spagetti eller hvad du har i den stil

Salt

Fløde eller mælk

Tørrede krydderurter

 

Fremgangsmåde:

Pluk en masse basilikum, her er min basilikumplantage

Her har jeg plukket alle mine kæmpe blade, selvom jeg lidt havde lyst til at vente og se hvor store de kunne blive

Nå nok billeder af mit mutantbasilikum

Hak det groft.

 

Tag noget kylling og skær det i strimler, put det på en varm pande med lidt olie og salt og det hakkede basilikum

Sæt spagetti eller pasta til at koge.

Hak 4 fed hvidløg (eller mere eller mindre) og hæld det over til kyllingen

Lad det stå og brune i mens spagettien koger.

Når det er brunet lidt af tilsættes mælk eller fløde, jeg havde en rest fløde fra vores sommerhus-tur så det blev deluxe i dag, men normalt bruger jeg altid mælk til retter som denne da jeg aldrig har fløde herhjemme. Hæld den kogte spagetti over i panden .

Lad det simre yderligere et par minutter og bland det godt sammen. Tilsæt derefter mere frisk basilikum og nogle forskellige tørrede krydderier, jeg brugte tørret basilikum, timian, merian og noget andet grønt jeg ikke kan huske hvad er fordi jeg er så smart at have krydderiglas uden navn på og jeg synes ikke lige jeg kunne identificere den.. Måske var det te hvem ved.

Bland det sammen, og server.

Lækker, lækker, tog max 17-18 minutter!

Follow:
Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *